Military Survival Run

Sok féle akadályfutással találkoztam már, de elmondhatom, hogy a katonai túlélő futás az egyik legnehezebben teljesíthetők közé tartozik. Különlegessége, hogy hivatásosok mérettetik meg magukat egy ötcsillagos akadálypályán. A katonai környezet is garantált, hiszen e roppant izgalmas versenynek az MH Pápa Bázisrepülőtér ad otthont évről évre. Pár éve nyitottak a civilek felé, így az elit versenyzők is kipróbálhatják erejüket, gyorsaságukat a technikás pályán. Csak kevesen tudják hibátlanul teljesíteni a versenyt, még annak ellenére is, hogy a civil verzió egy könnyített változata az eredetileg megálmodott MSR pályának.

Amikor először hallottam a Military Survival Run-ról, nem volt kérdés, hogy ott a helyem. Elvarázsolt, és magával ragadott a közeg, igen ez olyan felnőttes játszótér, ahol picit mindenki túlélőnek képzelheti magát. Én meg a felderítő szerepét vállaltam magamra, jól szemügyre vettem az akadályokat, és lesből lőttem ezeket a képkockákat.

Sok akadályfutáson fotóztam, amelyeket az OCR albumban találsz, de úgy éreztem, hogy az MSR egyedülálló, ezért külön albumot érdemel.