JakabA-ról mondták

Ezek nem kitalált referenciák

Az oldal indulásakor megkértem azokat az embereket, akikkel együtt dolgoztam és dolgozom, hogy írjanak két-három gondolatot, ami először eszükbe jut rólam, JakabA-ról és a munkásságomról. A fő csapásvonal szintén a sportfotózás, de elvétve azért találni esküvő-, kismama-, baba-, családi, rendezvény- és koncertfotózásaimról is visszajelzést.

Várakozásaimat felülmúlta ez a pár értékelés, s bevallom, hogy néha meg is hatódtam. Nagyon jól esett ezeket a kedves, vicces szavakat olvasni, új lendületet adnak ahhoz, hogy folytassam azt, amit elkezdtem. Remélem, hogy dinamikusan növekvő lesz ez az oldal is a pozitív visszajelzésekkel gazdagítva.

Magyar OCR Sport Szövetség - HOCRA


"Egy ilyen kaliberű eseményen, mint egy OCR-Európa-bajnokság, ahol Európa több mint 30 országából érkezik több mint másfél ezer versenyző, nagyon nem mindegy, hogy milyen fotós/fotósok készítik azokat a képeket, amelyek hírül viszik szerte Európában és a világon az esemény színvonalát. Attilát évek óta ismerjük akadályfutó körökből és versenyekről, nem volt kérdés, hogy az egyik fotósnak - az egyik fő fotósnak az eseményen - neki kell lennie. Egyéni látásmódja, zseniális képei, a pillanat nehézségét / szépségét / lényegét megragadó képei felejthetetlenné teszik az eseményt, az átélt élményeket a résztvevők számára. Teherbírása is kiemelkedő, ez szervezői szempontból sem elhanyagolható szempont: egyszerre mindenhol ott van, mindent lát, mindent megörökít. Képei felismerhetőek, egyediek, akadályfutásban szerzett tapasztalata alapján pontosan tudja, mit, mikor, honnan és hogyan kell lencsevégre kapni ahhoz, hogy olyan pozícióból mutassa meg a küzdelmet és a sikereket, amely maradandó és méltó emléket állít egy ilyen rangos eseménynek. Szívből ajánljuk Attilát mindenki számára!"

Lupalooza

Szántó Sándor / főszervező, tulajdonos

"Ati nagyszerű partner a Lupalooza képi világának begyűjtésében majd megjelenítésben. Nem ismer lehetetlent és mindent bevállal azért, hogy a legjobb képeket kapjuk. Nincs olyan helyzet, amiből ne tudna többet kihozni, a konvenciókon túl gondolkodik és cselekszik. Nem akadály, ha vízbe kell menni, homokban kell kúszni, vagy épp magasra kell menni, hogy elérje a legjobb helyzeteket, megörökítse az akciókat olyan szemszögből, ahonnan más nem igen dolgozna. Lelkesedését átragasztja másokra is, így a kollégák és a résztvevők egyaránt jobban érzik magukat, így lesz izgalmas és nagyszerű a munka és az eredmény egyaránt. Az utómunkáiban mindig kihozza a legjobbat minden nyersanyagból, pontos és a képei önmagukért beszélnek."

Kinga & Hanksh


"Attilára az utolsó pillanatban bukkant rá a testvérem egy ismerősen keresztül (Nagy-nagy örömünkre ). Közvetlenül nem is kommunikáltunk egymással csak az esküvőn. Teljes bizalommal voltam feléjük, így ismeretlenül is. Nagyon türelmesek, kedvesek és rugalmasak voltak. A képek fergetegesre sikerültek. Ha ma kellene fotóst választanom, akkor is Attiláék mellett voksolnék. Életem legszebb napjáról olyan pillanatok kaptam/kaptunk, amiről nem is álmodtam. Életem végéig nagyon hálás leszek Értük."

Accounting Guru

Tóth Gábor / ügyvezető,tulajdonos

"JakabA-t sport versenyekről ismerem, így tudtam milyen jó képeket szokott készíteni. Egyik verseny után megkérdeztem, vállal-e üzleti portrékat, és igent mondott. Előre mindent leírt nekünk mire figyeljünk oda, akár az irodát illetően, akár ránk nézve. Mivel még sosem volt ilyen fotózásunk, nagyon hasznosak voltak a tanácsai. A fotózás napján nagyon profi volt, ő adott ötleteket a beállításokra is. Volt egy ötlete, amit mindenképpen el szeretett volna készíteni, és annyira jó kép lett, hogy ez lett a weblapunk főoldali hero képe. :) Csak ajánlani tudom üzleti fotózásra is. ;)"

Nati


"Köszönjük az egész esemény alatt kitartó, minden apró mozzanatra kiterjedő figyelmedet, minek köszönhetően a legszebb pillanatok lettek megörökítve.

Gyönyörű fotóiddal hozzájárultál ahhoz, hogy az a nap örök emlék maradjon!❤️"

Lechner Tudásközpont


"Attila több vállalati eseményen fotózott, ahol sok ember között könnyedén és rutinnal mozogva készítette el képeit. Úgy tud jelen lenni, hogy a kollégák fesztelenül viselkednek a jelenlétében, páratlanul ügyesen vadássza le az emberek közötti spontán interakciókat, a baráti összekacsintásokat, a legszebb mosolyt. Portrékat is készített az év során, amelyeknél szintén látszik, hogy mennyit számít, hogy a profi felszerelés, a szakmai ismeretek és a megfelelő fények mellett mennyire fontos szerep jut annak, hogy milyen a fotós személyisége. Attila mellett az lehetsz, aki vagy, a feszültség enged, a portrékon szereplő arcok nyitottak, a szemük sem marad zárt kapu, egyenesen a lelkükbe lehet látni."

Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság


"Attila, mint motoros vett részt a Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett ingyenes vezetéstechnikai képzésünkön, melyet minden évben szervezünk a motoros szezon kezdetén, a motorozás szerelmeseinek. Természetesen a tréningre nem üres táskával érkezett, a fényképezőgépét is magával hozta. A részvevők nagy örömére az "ügyeskedésük" számos jól elkapott pillanatképben került megörökítésre. Köszönjük, hogy velünk voltál jövőre találkozzunk újra!"

Justin Napsugár

gyógytornász, sportrehabilitációs tréne

"Szuper volt, hogy Attila egyáltalán nem erőltette a stúdió fotózást, kifejezetten támogatta, hogy az üzleti fotókat a valós munkavégzési helyen végezzük el. Remekül hozta itt is a stúdióminőséget a fénybeállításokkal, szépen kihozta a természetes színeket is, hogy a képek igaziak, ugyanakkor üzleti szempontból hívogatóak is legyenek. Tehát üzleti fotózás esetén is ugyanabban lehet rá számítani, mint bármely más esetben: valósághű fotók, a valóságnak viszont mindig kihozza a legszebb formáját, célnak megfelelően. Ez esetben is odafigyelt minden kérésre és persze a kész képekből ismét többet választottam ki kidolgozásra, mint az előre terveztem. Jó érzés, hogy profi fotókhoz nyúlhatok, ha a vállalkozásom valamilyen eseményét / szolgáltatását hirdetem, azt gondolom, abszolút megéri ez a befektetés egy egyéni vállalkozónak is."

Mikolicz László


"Attiról úgy tudok beszélni, mint fotós a fotósról, hiszen a mi kapcsolatunk szakmai alapon kezdődött.... Mi az, amit a fotós nem tud elkészíteni magának, hát a saját portréja... Ezért fordultam hozzá, mert ismerem a munkáit, a precizitását, igényességét a munkájára, azt, hogy tud komponálni, illetve meglátja azokat a pillanatokat, beállításokat, amitől egyediek leszek a képei! Csak ajánlani tudom, mert ha valamibe belekezd, abból kihozza a lehető legjobbat!"

Filipich Hajnalné Adrienn


"Attilával egy futóversenyen találkoztam, a fotózást tombolán nyertem. Az elején nehezen tudtam lazítani, de közvetlensége, humora gyorsan feledtette velem a feszültséget. Amióta 4 gyerekes anya vagyok, mindig én lesem a családom kívánságait. Most minden rólam szólt. Különleges élményként éltem meg azt, hogy fordult a helyzet: én vagyok a központban. Újból NŐ lettem!"

Ninja Academy Budapest

Ruják Nóra / főszervező

"Amikor fotóst kerestünk a gyermek versenyre, nem volt kérdés, hogy Atit hívjuk. Profizmusa mellett a humora és a folyamatos pörgése is egyedülálló. Gyerekek mellé pedig mindenképp szükség van egy ilyen típusú fotósra.A szülők imádták a képeket és reménykedve kérdezték, hátha vannak még. Büszkén osztották meg ismerőseikkel, ezáltal is népszerűsítve a sportágat. A képek mellett pedig olyan videót is alkotott, amiből sugárzik a gyerekek boldogsága, kitartása, ereje és küzdeni akarása.Nagyon hálásak vagyunk a munkájáért, biztos, hogy őt fogjuk az összes versenyünkre hívni!"

Birtha Erika


"Nagyon vártam, hogy sor kerülhessen a fotózásra. Remekül éreztem magam, nagyon vidám hangulatú alkalom volt. Sok olyan ötleted volt, amire én nem is gondoltam. Észre vetted a megfelelő pillatatokat, repült az idő s észre sem vettem, hogy eltelt, egyszer csak lement a nap. Csak ajánlani tudom, aki vidám hangulatú fotózást szeretne, profi képekkel."

Zsófi&Viktor


"Nagyon örülünk, hogy Attila örökítette meg az esküvőnk legszebb pillanatait. Azon kívül, hogy bármikor örömmel nézegetjük a képeket, mert nagyszerűen visszahozzák az élményeket, Attila és párja személyisége, barátságos és segítőkész hozzáállása is sokat hozzáadott ahhoz, hogy igazán felhőtlenül érezzük magunkat ezen a csodás napon."

Scott Hun

Komoróczy Zoltán

"Attilát különleges helyzet felismerése alkalmassá teszi arra, hogy úgy örökítse meg a pillanatot, ahogy azt kevesen tudják. Ezt a tulajdonságát, ötvözi gyorsaságával, és ez által a sport fotói különleges beállításúak, és nagyon élethűen adják át a megörökített eseményt. Ami szintén különleges benne, hogy olyan, mint egy bolygó holdja, ahogy a hold kering a bolygó körül Attila is úgy kering a sportesemény körül, megörökítve azt minden látásmódból. Egy közösségi futás alkalmával azt vettem észre, hogy "mindenütt" ott van. Attila együtt fut a futókkal elölről, hátulról, oldalról, illetve tereptárgyakra felmászva készített fotókat a mezőnyről. Rendkívül jó képeket kaptunk."

Feleki Hajnal


"Attilával 4 évig osztálytársak voltunk, mivel néha az én dolgozatomról puskázott, nem gondoltam h ilyen profi fotós lesz belőle ! Életünk fontos pillanatait örökíti meg úgy , hogyha bármikor vissza nézzük a képeket , valósággal újra átéljük a pillanatokat."

Szőgyényi Csaba


"2017-ben láttuk először munka közben Spartan Race versenyen! Sokszor nem tudtam eldönteni, hogy fotósként vagy versenyzőként van jelen mivel a kis hátizsákjával és fényképezőgépével (nem beszélve az óriás optikákról) gyorsabb volt a tempója jó pár elit versenyzőnél is! A következő napokban a feltöltött fotóit nézve tapasztaltuk, hogy jobbnál jobb pillanatokat rögzít és ad vissza a versenyzők számára. Ezután versenyről versenyre képről képre sikerült megismernünk a szakmáján túl, mint embert is! Nem csalódtunk amennyire elhivatott és lelkiismeretes a szakmája és fényképezőgépei iránt, annyira lelkiismeretes és tiszta ember az életben is! Pontos, precíz, megbízható és mindig a legjobbat akarja kihozni a munkaiból! Éppen ezért, amikor az esküvőnkre készültünk dr. Huszics Laurával, gondoltam egyet és mondtam neki, ha ennyire jó sport fotózásban, biztosan nem csalódnánk benne esküvői fotósként sem! Laura bízott bennem, ahogy én is bíztam Attilában, ezért meg is kerestem, és miután örömmel közölte, hogy szabad a hétvége megköttettet a megállapodás! A "nagy" napon az esküvői fotózás az OCR akadálypályán és az arborétumban is fantasztikusan zajlott, Attila ha kellett futott, ha kellett hasalt, fátyolt vitt, gyereket tanított fotózni, kreatívnál kreatívabb ötletekkel állt elő, fényképezővel, GoPro kamerával és drónnal is fűszerezte a fotózást! Ami nem elhanyagolható az a jó társasága amit biztosít ezalatt! A kötelező fotókat követően beindult a buli, de JakabA-t nem lehetett "kihagyni" semmiből! Mindenhol és mindig ott volt, minden történésünket megörökítette, maratoni távot megtéve ezért! Érkeztek a fotók, nászúton, repülőn is ezeket csodáltuk, nem győztünk válogatni a jobbnál jobb pillanatok és képek közül! Na és ezután jött az igazi meglepetés, az esküvői videó klipp mindent vitt! Ennyire visszaadni valamit, ennyi humort belecsempészni, persze elmondása szerint jó alapanyag volt a násznép is!!Ezután nem is volt kérdés hogy a babaváró kreatív fotózásra kit kérünk fel, JakabA-t és kedves párját! Egy gyönyörű naplementés fotózás, nyugodtan kimerem jelenteni, hogy baráti légkörben és profi kivitelezéssel zajlott!! Elképzeléseinket megvalósította, egy-egy esetben túl is szárnyalta! Azóta már vászonképen, telefontokon, háttérképként üzemelnek ezek a képek! Mi mindenkinek bátran ajánljuk! Köszönjük Ági és Ati, hogy vagytok nekünk, hamarosan új megbízás Zalán 1 éves születésnapján"

Jánosházai Félmaraton

Balhási Ákos / versenysportoló, főszervező

"Attilával már korábbról ismertük egymást, mint versenysportoló, rengeteg helyen találkoztunk versenyeken.Tisztában voltam a munkásságával olyan értelemben, hogy a képei önmagukért beszéltek.Ezért is hívtam őt a versenyünkre. Tudtam, hogy nem fogok csalódni.Mégis csalódás ért, de a legkellemesebb, mert minden várakozásomat felülmúlta.Nem a legnagyobb verseny a miénk ahol járt, mégis 2 órával a rajt előtt érkezett, és mindent felmért. Bicajjal ment ki a mezőny után, hogy kinti fotókat is készíthessen, majd tekert vissza a központba, mert 2 ember munkáját akarta elvégezni, de elfogultság nélkül mondhatom, hogy sikerült is neki. Elképesztő alázattal, profizmussal végzi a munkáját, rengeteg pluszt belerak, tisztán látszik, hogy a szenvedélye is, szívből csinálja. Iszonyú közel áll hozzám ez a hozzáállás, szinte öröm volt nézni ezt a szenvedélyt. Ezen felül olyan kreatív ötleteivel, tanácsaival segíti a rendezvényt, ami hozzájárul a színvonal emelkedéséhez."

Roni&Csili


"Mivel egymást és Attit is a Spartan Race keretén belül ismertük meg, nem sokáig gondolkodtunk, amikor esküvőnk fotós választására került a sor. Azért is döntöttünk mellette, mert mindig szerettünk volna egy amolyan "bolond lagzit", ahol teljes esküvői öltözetben, násznép kíséretével teljesítünk egy Spartan távot. Valljuk meg őszintén, erre a pozícióra ki más lett volna jobb választás, mint aki a legprofibb képeket lőtte anno rólunk versenyzés közben. Szerencsére azóta a JakabA paletta kibővült videós szolgáltatással is, ennek hangulata annyira fenomenális lett, annyira MI, hogy azóta sincs nap, hogy ne néznénk meg, széles mosollyal arcunkon! Atti a "hagyományos" és Spartanos esküvőnk mozzanatait úgy vágta össze, hogy örök emlék marad annak minden emlékezetes és elfeledett mozzanata. A hely csodás lehetőségeit kihasználva feleségével összeszokott párosként minden számunkra fontos pillanatot lencsevégre kapott, de nem csak képeik, hanem megjelenésük, vicces stílusuk, társaságuk is feledhetetlen marad! Köszönjük munkádat! "

HUN Harcos - Akadályfutás

Fábián Miklós / ügyvezető igazgató

"Ati nevét mindenki ismeri az akadályfutó körökben, nem véletlenül. A felnőtt versenyzők rendszeresen már "rendelik" a profilképeket a versenyek előtt, reménykedve, hogy egy JakabA fotó büszke tulajdonosai lehetnek.
A képei egyediek, és olyan profin tartja a gépet, ami addig megcsinálja a képeket, mint senki más!
Nem ismer lehetetlent, nem tántorodik meg ha valami nem úgy sikerül, ahogyan eltervezte, hanem gyorsan talál egy megoldást vagy egy másik nézőpontot, emiatt szervezőként is nagyon könnyű vele együtt dolgozni.
Mindenki számára csakis ajánlani tudjuk Ati munkásságát. Ha van egy elképzelésed, akkor fordulj Hozzá, de ne lepődj meg ha valami sokkal jobbat hoz ki az ötletedből, mint amit elvártál!"

Anikó&Laci


"Attila kicsit olyan mint Neo a Mátrixban.Tudja, hogy ott lesz az a pillanat, amit keres és alig várja, hogy lencsevégre kaphassa.Nem érdekli, ha úgy fekszik a porban, hogy a fű is magasabb nála, akár mókusok is ugrálhatnak a fején.Az esküvőnk előtti fotózáson és magán a szertartáson is éreztük, hogy Attilának ez veleszületett képessége és hivatása.Az adott pillanatra fókuszálva elkapja és megörökíti azt, amire később ránézel és bizseregve azt mondod: "Ez tökéletes." Kiveszi nektek ezt a képet a jelenből és átnyújtja, hogy a jövőben is átélhessétek újra és újra. Mindezt lazán, kreatívan, örömteli mosollyal az arcán. Rendkívül hálásak vagyunk neki ezért."

Bogoly Andrea


"Mindenkit boldoggá tesz, ha egy közös munka jól sikerül, de amikor egy fotográfusról menet közben kiderül, hogy nemcsak villámként cikázó, vidám, kedves, közvetlen ember, de igazi művész, léleklátó és bizalmas barátod is, akire bátran rábízhatod magad, dacára minden addigi előítéleteknek, akkor igazán hálát adsz, hogy találkoztatok. Elfeledkezhetsz róla, hogy eddig fintorogva elfordultál, ha valaki le akart fotózni, mosolyogva nézel a kamerájába és elkészülnek azok a képek, amelyeken igazán TE vagy, szeretet sugárzik róluk, meg azok a ritka, elkapott pillanatok, amelyeken tökéletes a harmónia. Mindezt olyan társsal, aki lepipálja a gondolatok sebességét is, észrevétlen elrendez, igazít, hoz-visz, mielőtt kimondanád 😉 Azt hiszem, senki sem kíván annál többet, mint, hogy olyasmit adhasson,ami pénzért meg sem vehető... Én köszönöm nektek, Ági és Ati!"

Napsi&Peti


"Attilát a Spartan Race fotósai között ismerhettük meg és az ott alkotott munkái letten kértük fel a jegyesfotóink elkészítésére.Az első dolog, ami lejött, hogy nagyon türelmes, elviseli a stresszelő, kérdezgető, variáló menyasszonyokat is , megértéssel és jó humorral kezeli, ami ugyebár nagyon fontos, ha valaki ezen a területen IS dolgozik. 😀 A fotózást megtartotta úgy is, hogy állt az eső lába, szóval megbízható és nem riad vissza az első akadálytól. A képeken pedig mesterien kihozta a színeket, a szürke idő ellenére is, agyon photoshopolás nélkül. A fotózáson sokkal többet kaptunk, mint amit vártunk. Megvalósította az összes elképzelésünket és mellé rengeteg saját ötletet is bedobott, még ha ezzel jócskán túlléptük a megbeszélt időkeretet is. Azt hiszem ebből lejön, hogy aki hozzá fordul, maximális teljesítményt és megbízhatóságot várhat tőle, ami a mai világban bármilyen szakmát illetően kifejezetten ritkaság. Nem kérdés tehát, hogy őt kértük meg az esküvő fotózására, amihez nagyon korrekt árajánlatot kaptunk, hasznos tanácsokat a fotózás leszervezésével kapcsolatban, ami pedig a minőséget illeti, abszolút nyugodtan várjuk a nagy napunk megörökítését."

Árendás Anikó


"PISTIT, Attilát először nem fotósként ismertem meg, ezen tevékenysége csak később bontakozott ki előttem. Azt azonban az első perctől kezdve tudtam, mennyire csupa szív ember. És persze idővel a fotói is feltárultak előttem az egyik közösségi oldalon. Csoda számomra, ahogy például a sporteseményeken elkapja "A pillanatot". Ehhez azért kell valamiféle tehetség. Számomra a fotói élnek, és sokszor nagyon egyedi, különleges perspektívát mutatnak. Tehetsége, alázatossága ott is megmutatkozott, amikor néhány hetes kisfiamat fotózta. Bizton állítottam, hogy síró, örökmozgó újszülöttemmel ez a projekt nem fog sikerülni. De természetesen Attila ezt megcáfolta. Végtelen türelemmel dolgozott, és éreztem, addig ő bizony nem megy haza, míg nem készül néhány egyedi fotó. Ez így is lett. Soha nem feledjük a fotózás nehéz és nevetős pillanatait. Kreatívabbat, meghittebbet nem kívánhattam volna. Ilyen képek biztosan nem köszönnek vissza mindenhol. Hálásak vagyunk érte, és szívből ajánlom Attilát azoknak, akik igényes és egyedi munkát szeretnének egy maximalista, profi fotóstól."

Nóri&Atis


"Nem annyira rajongunk a nagyon megkomponált képekért, szeretjük ha közelebb vannak a természetességhez. Szerencsére Attila nagyon jó a pillanat képeket készített az esküvőnkön. Kreatív, nem fél bekoszolni magát egy jó kép elkészítéséhez, nincs nagyon akadály számára. Nagyon kedves és jó humorú, ami őszintén nem egy hátrány egy fotósnál. További sok remek fotókészítést kívánunk!"

Péntek Jenny


"Nagyon jó pillanatokat észrevesz. Kreatív, bármit megtesz egy jó fotó elkészítéséért, akár még fára is mászik. Jó humorú, ami egy fotózás hangulatához jól jön."

Bagó Zsuzsa


"JakabA képeiben a fókuszt szeretem. Amikor a lényeg megfogható, kitapintható lesz. Megáll az idő a kezei közt, s nekem csak be kell keretezni. Szabadtéri fotózásban verhetetlen. Családi eseményeink, sporttevékenységeink lelkes és profi megörökítője, fényképalbumaink számos képét őrzik, amiket jó érzéssel, emlékeket felidézve lapozgatunk. Ugyanakkor tehetsége abban is rejlik, hogy ha számomra ismeretlen és idegen események, személyek képeit nézem, belőlem akkor is képes érzelmeket kiváltani. Mert JakabA-n nem lehet csak úgy átpörgetni. Megállít. Lebilincsel vagy feloldoz, rádöbbent, megnevettet, elérzékenyít. Hatással van az emberre. Különleges talentum."

Maximus Lovas Egyesület

Bátky Zsuzsanna / specialista

"Engem egy álom megvalósításához juttattál közelebb 2020-ban. A legnagyobb lelkesedéssel és odaadással váltottál be egy évek óta megnyert fotózást, amit én halogattam (most találtam meg az igazi küldetését). Köszönjük a csodás fényképeket, melyeket a lovainkról, a családunkról, az életünkről készítettél, hogy a megálmodott mesekönyvemet színesítsék! Szuper csapat vagytok a feleségeddel!"

NN Ultrabalaton / Balatonman / Maratonman versenysorozat

Zelcsényi Miklós / ügyvezető igazgató

"Az egyetlen olyan profi sportfotós, aki nem csak jó képeket készít, de ha kell, a mezőnnyel akár futva is lépést tud tartani."

Bárhogy is legyen: mozogj / @ketszazhuszfelett

Teréz&Peti

"Volt korábbról pár elkapott sportos képünk a lencséjén keresztül. És az esküvőnkről sem a kommersz, beállított megoldásokat szerettük volna viszontlátni. És nem is azt látjuk. Hanem őszintén elkapott pillanatokat, amik helyenként hangosan nevetnek. Mert Attilával csak így lehet."

Fodor Wanda


"JakabA-val röpül az idő fotózás közben. Egy-két kattintás, és azon veszed magad észre, hogy máris vége, sajnos. A 40. születésnapomra szerettem volna magam meglepni egy sportfolióval. Attila valóra váltotta az álmom. Köszönöm!"

Niki&Zoli


"Ha egy jó hangulatú, laza, feszengéstől mentes és igazán személyre szabott fotózást szeretnél, akkor ne kattints tovább, jó helyen jársz. Attila humorral tölti meg a kamera előtti szorongó pillanatokat is, így garantáltan őszinte mosoly lesz a végeredmény a képeken, azok számára is, akik szégyenlősebben mozognak kamera előtt."

Military Survival Run / VulcanRun

Lendvai Gábor / fő szervező

"Versenyszervezői feladataink mellett sajnos korlátozottan van lehetőségünk látni, átélni a versenyt, a küzdelmet. Ezért szeretem Jakab Attila fotóit, mert utólag mi is átélhetjük az egészet versenyt! Köszönjük!😉"

Corvinus Oktatási Központ

Belicza László Gábor / fotóművész

"A fotográfus folyamatosan jelen van, ezt legjobban talán a sport gyakoroltatja az emberrel. Szeretem, amikor a foglalkozás foglalkozásra talál. Az erő a kulcs, a kitartás és szenvedély mellett, ez mind-mind jelen van Attila képeiben."

Bánházi Anett


"Először akadály- és futóversenyeken találkoztam Veled. Már ott megfogtak a pillanatképeid. Egy másodperc alatt ott vagy, és lencsevégre kapod a jobbnál-jobb pillanatokat. Aztán, ahogy telt az idő, úgy gyorsultak fel az események. Végigkísérted a terhességem, csoda kismamafotókat készítettél rólam. Ott voltál a Nagy napunkon, fotóztad az esküvőnket is. Majd megérkezett kislányom, Lili, akiről tündéri képek készültek. Nem sokkal később pedig karácsonyi fotózást vezényeltél le, nem is egy gyerekkel. Olyan képeket és pillanatokat kaptál el, amik hosszú évek múltán is felidézik majd nekünk ezeket a csodás napokat, élményeket. Tele vannak élettel, lendülettel, mókával és érzelmekkel. Az összes létező képen látszik a hozzáértés, tapasztalat, "A pillanat" és a belefektetett profi munka. Bárkinek szívből ajánllak!"