Galéria

A galériában találod a több éves munkámat. Természetesen a több tízezer felvétel közül nehéz volt szelektálni, mivel a fotózás nagyon szubjektív, érzelmeken alapuló szakma. Minden egyes albumhoz és a benne rejlő képekhez rengeteg emlék fűz. Nagy öröm számomra, hogy ilyen pillanatokat tudtam lencsevégre kapni, és hogy ezt egységesen tudom bemutatni. Sokan a sportfotózást tartják az egyik legnehezebb műfajnak, mivel itt nem elég gyorsnak lenni, ismerni kell az adott sportágat. Tudni kell azt, hogy mi fog történni, előre kell látni, hogy az adott helyzetben a sportoló mire készül. Ha akkor kattintasz, amikor az esemény történik, már elkéstél. Itt ezredmásodpercekről beszélünk, s bármilyen gyors géped is legyen, lemaradsz a legjobb pillanatokról, ha nem intuitív módon kattogtatsz.


A sportfotózás mellett természetesen készítettem más témájú képeket is. Belekóstoltam az esküvő-, jegyes-, páros, kismama-, baba-, családi, karácsonyi, rendezvény-, koncert- és stúdiófotózásba is. A Blog oldalon találsz ezekről bejegyzést.


Jó csemegézést a portfóliómhoz, és ha szeretnél magadról is hasonló jellegű fotókat, válassz a csomagajánlataim közül vagy kérj árajánlatot!